Oferta de colaborare PILOT include 3 variante de parteneriat:

FRANCIZA PILOT

Consta in integrarea societatii partenere in reteaua de service-uri PILOT, beneficiind de intreaga tehnologie de lucru, know-how si promovarea acesteia in cadrul politicii generale de advertising PILOT. Francizatul va fi aprovizionat de catre PILOT power tuning cu marfa necesara (din portofoliul PILOT) conform comenzilor acestuia Desi implica o investitie tehnica minima si un stoc de marfa minim, parteneriatul in sistem de franciza asigura o rentabilitate sporita si devzoltarea cifrei de afaceri in tr-un timp scurt. Daca societatea detine in protofoliu mai multe servicii in cadrul obiectului de activitate, serviciile prestate sub brand PILOT vor fi bine definite in cadrul societatii pentru a nu crea confuzii sau prejudicii de imagine. Intreaga logistica aferenta serviciilor prestate sub brand PILOT va include tipologia de lucru, politica si accesorizarea impusa de PILOT (salopete de lucru, tip facturi, sigla, rafturi prezentare produse, banner cladire etc) Francizatul ca fi reprezentat in cadrul saloanelor de tuning, evenimentelor de profil, va fi integrat in platformele web ale Francizorului si va primi sprijinul logistic necesar unei bune dezvoltari pentru castigarea pietii locale.

PARTENER PILOT

Necesita activarea societatii patener atat ca distribuitor zonal cat si ca service de profil. Partenerul va fi inclus in reteaua de service-uri PILOT, beneficiind de reprezentare si promovare adecvata in cadrul politicii generale de advertising PILOT. Investitia tehnica implica doar inchirierea utilajului de prelucrat teava si respectarea unor conditii minime de rerezentare a brand-ului PILOT (service utilat, echipa de personal pregatita, asimilare activitate specifica in portofoliul firmei -minim 50%, stoc minim de lucru). Firma partener va trebui sa amplaseze un banner spacial tip partener PILOT pe cladire. In acest caz, know-how-ul si instruirea sunt minime iar discount-urile de pret sunt mai mici decat la franciza. Conditii minime de stoc

DEALER

Dealer-ul PILOT va deservi piata locala din zona arondata acestuia, beneficiind de includerea in lista de dealeri pentru portofoliul de produse PILOT. Periodic va primi listele de preturi si actualizarile de produse. Se face doar contract cadru de vanzare-cumparare iar firma respectiva beneficiaza de discount-urile de dealer si produsele de advertising PILOT. Nu sunt impuse conditii de stoc.