Adresa site-ului nostru este: https://www.pilotauto.ro

Conform normele europene în domeniul GDPR, vă informăm că datele dumneavoastră personale colectate cu ocazia vizitei pe site-ul nostru, nu sunt utilizate în relații cu terțe entități, nu vor fi folosite pentru campanii publicitare ale altor parteneri și nu vor fi expuse public, transferate sau vândute.
Datele colectate automat sunt cele legate de de IP-ul computerului, cookie, locație ISP, browser utilizat, date necesare pentru statisticile de contorizare trafic legate de vizitele pe site.
Datele dumneavoastră personale (adresă de e-mail, număr telefon, adresă fizică, nume) nu sunt colectate decât cu consimțământul dumneavoastră expres, atunci când veți completa aceste repere într-un formular dedicat și vor fi utilizate în scopul comunicării directe cu dumneavoastră sau livrării de comenzi, în cazul în care site-ul va fi folosit pentru efectuarea de comenzi online, caz excepțional privind comunicarea acestor date către firma de curierat care vă va livra produsul la adresa specificată.

Aveți dreptul să solicitați oricând eliminarea datelor dumneavoastră personale din bazele noastre de date, trimițând un e-mail la adresa de contact, de pe adresa de pe care s-a făcut înrolarea, sau folosind formularul de dezabonare din newsletterul pe care-l primiți sau de pe site-ul nostru.

Continuând să navigați pe site-ul nostru, consimțiți că ați fost corect informat și acceptați termenii specificați ca fiind angajamentul nostru față de dumneavostră privind manipularea datelor cu caracter personal.