toba-aluminizata-bolt-on

TOBE Esapament

…PENTRU O RESPIRATIE MAI BUNA!

PILOT power tuning este reprezentant unic in Romania al producatorului de esapamente Romcat si totodata importator pentru mai multe brand-uri de sisteme esapament de performanta. PILOT deserveste piata atat prin intermediul punctelor de service PILOT (Pitesti, Bucuresti, Constanta, Cluj) cat si prin dealeri zonali.

catalizator filtru pilot power tuning

PILOT power tuning, cu o experienta in domeniu de peste 10 ani, va pune la dispozitie o gama larga de solutii pentru un sistem de esapament optim, ce confera avantaje de performanta, rezistenta in timp, design si nu in ultimul rand un sound deosebit. Acum la PILOT iti poti customiza esapamentul in functie de dorinte.
Puteti opta pentru tobe de esapament in doua variante de calitate:
INOX (sport&performance) – 3 ani garantie, durata de „viata” nelimitata
ALUMINIZATE (similar serie).- 2 ani garantie, durata de „viata” 2-5 ani
40004S

Tobele din inox au la baza tehnologia direct-flow, de absorbtie a zgomotului, cu reducerea la un nivel optim a contrapresiunii pe cursa de evacuare. Acestea folosesc materiale fonoabsorbante superioare calitativ, respectiv lana de inox si vata din fibra de sticla rezistenta la temperaturi inalte. Corpul tobei din tabla de inox asigura un transfer termic eficient si transforma vibratiile de zgomot ale detentei motorului intr-un sound echilibrat, de frecventa joasa.
In functie de solicitarile clientului tobele de inox pot fi realizate atat in varianta cu tub direct cat si cu incinta acustica interioara pentru obtinerea unui sound mai silentios. Tobele Romcat Pilot au prevazute tuburi perforate din inox cu core pe diverse diametre si 2mm grosime.

Sistemele de esapament furnizate de PILOT pot fi bolt-on (dedicate pe tip de masina) sau custom, realizate cu tobe inox si teava profilata pe tip de motorizare si in functie de solicitarile clientului (performanta, sunet, design)

Profilare teava
Profilarea tubulaturii se face pe utilaj special, conform cu forma tevii originale iar sudura in mediu de gaz protector – Argon. Diametrul tevii folosite si dimensionarea tobelor se vor face dupa o analiza atenta a caracteristicilor motorului corelate cu modificarile ulterioare si solicitarile clientului, pentru un castig optim de randament. Montajul ornamentelor finale de toba se face prin aliniere 3D pentru asigurarea simetriei perfecte cu linia masinii si incadrarea in spoilerul spate.

Profilare-teava
Tobele din inox beneficiaza de rezistenta sporita in timp, avand durata de functionare practic nelimitata. PILOT acorda pentru tobele furnizate si montate in service certificat de garantie si conformitate potrivit normelor RAR si europene.
regenerarea filtrelor de particule 2 pilot power tuning

PILOT power tuning realizeaza trasee complete de esapament (downpipe, racord flexibil, sistem catalitic, sistem cat-back, tubulatura esapament simpla sau dual, montaj ornamente) folosind sudura MIG cu sarma inox, in argon, elemente de imbinare si accesorii de cea mai buna calitate.

pipe3

Tobele finale pot fi echipate deja cu tipsuri sau se pot customiza in functie de preferinta, sudand modelul de ornament final dorit. La majoritatea lucrarilor de esapament sport, preliminar montajului final se face proba de sound, cu mai multe variante de tobe, pentru alegerea tipului de sunet solicitat (sport, semisport, strong bass, silence etc).

Tobele aluminizate au la baza tehnologia de reflexie si interferenta pentru reducerea zgomotului si consta in impartirea tobei in compartimente cu tuburi deflectoare si colectoare pentru eliminarea gazelor. In functie de brand acestea pot fi cu tabla dubla sau simpla, cu tuburi interioare sudate sau ambutisate, cu sau fara vata bazaltica, cu capace de 1-2mm grosime. PILOT power tuning furnizeaza tobe aluminizate tip serie cat si universale din cele mai prestigioase branduri pentru asigurarea celui mai bun raport calitate/pret.

PILOT furnizeaza de asemenea racorduri flexibile braid lined si interlock, rezistente la temperaturi inalte.

Pentru oferte detaliate si informatii privind discount-urile acordate la dealeri, completati formularul de contact de mai jos si un reprezentant PILOT va va contacta in cel mai scurt timp.

Sunati la una din reprezentantele PILOT pentru programare în service, preturi si detalii suplimentare, ori trimiteti un mesaj

filtru particule dpf 2