…munca cu pasiune
experienta in slujba artei
multumirea de a fi intre prieteni …

PILOT power tuning, companie cu capital integral autohton, activeaza in piata auto din 2002, fiind specializat in domeniul sistemelor de esapament si tuning-ului auto. Societatea deserveste piata de profil prin intermediul punctelor de service/distributie asigurand atat servicii de executie/montaj cat si livrare directa sau prin dealeri zonali.
Service-ul este autorizat RAR in clasa I de omologare, oferind servicii de inalta calitate, consultanta in domeniu, garantie si postgarantie. Service PILOT este unic reprezentant si distribuitor al Romcat in Romania.

PILOT este reprezentant al marcilor Romcat, Magnaflow, Sebring, Ecotec, Autometal si ADS Performance.

Obiectul de activitate al service-lui include ca servicii efective :

– Livrare/montaj si executie de trasee complete de esapament in variantele de calitate – inox si aluminizate, acoperind o gama larga de autovehicule. Sistemele din inox pot fi model bolt-on sau custom, beneficiind de tehnologia direct-flow si conferind avantaje semnificative de performanta si rezistenta in timp.

– Livrare/montaj sisteme catalitice si filtre de particule, conforme normelor Euro. Portofoliul include atat piese bolt-on cat si catalizatoare metalice sport sau ceramice universale

– Executie – montaj kituri de admisie directa, intercooler/turbo si accesorii

– Diagnoza auto si montaj powerboostere pentru cresterea performantelor motorului

– Servicii mecanica auto de calitate, sisteme de franare, suspensie, rigidizare

– Livrare/montaj piese tuning exterior si accesorii

Dispunand de tehnologie specializata, motivati de entuziasmul specific varstei si pasiunea pentru masini, iar nu in cele din urma dornici de a fi in permanenta in mijlocul evenimentelor auto, echipa PILOT va ofera garantia unor servicii de calitate si feed-back-ul necesar pentru satisfacerea celor mai exigente cerinte.

PILOT Team va sta la dispozitie prin service-urile din PITESTI (sediu central), BUCURESTI (franciza) , CONSTANTA si CLUJ (parteneriat) si asigura totodata o retea de distributie in intreaga tara prin intermediului magazinului on-line si al dealerilor zonali.

SC PILOT POWER TUNING SRL
J03/1683/2011
RO29466166
BASCOV – JUD ARGES, Str. Serelor nr.2
0248 270109 / 0752 222130 / 0752 222137